Proizvodi

Roletne i žaluzine

Roletne Roletne

Roletne

Pored osnovnih rešenja sa kojima dobijate odličnu zaštitu od sunčeve svetlosti i od svog prostora pravite prijatno mesto za rad i boravak, nudimo i dodatnu zaštitu od neželjenih insekata, rešenjima sa ugrađenim komarnikom. Postoje dva tipa ugradnje: unutrašnja i spoljna ugradnja. Unutrašnja ugradnja se izvodi prilikom same gradnje objekta, dok se spoljna montaža odnosi na postavljanje roletni na već postojeći tip stolarije. Tipovi roletni razlikuju se prije svega po rješenju aluminijumske, odnosno PVC kutije, ali i po dodatnim osobinama.

Pored ostalih osobina izdvojili bismo da se kutije razlikuju i po tipu izolacije ili dodatnim opcijama kao što je na primer ugrađeni komarnik u nekim modelima.

Žaluzine, grilje, šalukatri Žaluzine

Žaluzine

Spoljašnje žaluzine spadaju u red najefikasnijih sistema zaštite od sunca i zagrevanja. Osim toga, podešavanjem ugla lamela omogućeno je i regulisanje nivoa svetlosti u prostoriji, štiteći od toplote i bez zamračivanja. Žaluzine se sastoje od aluminijumskih lamela različite debljine, širine i profilacije. Lamele su strukturalno obojene, što garantuje njihovu trajnost i otpornost na vremenske uslove i mehanička oštećenja.

Izborom željene nijanse iz široke palete boja, žaluzine oplemenjuju fasadu i daju joj funkcionalan i moderan izgled.